skip to Main Content

maaltijdbox bestellenBen je dag in dag uit ontzettend druk met werken?

Dan maak je waarschijnlijk lange dagen. Hierdoor schieten een aantal zaken er ongetwijfeld bij in. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van jouw woning, zeker wanneer je alleenstaand bent. Dit is echter niet het enige. De kans bestaat namelijk ook dat je niet of nauwelijks tijd hebt om boodschappen te doen en om te koken. Je kunt in dat geval voor gemak kiezen en een maaltijd afhalen. Je hoeft zodoende zelf geen boodschappen te doen en niet te koken, maar elke dag een afhaalmaaltijd eten is natuurlijk ook niet gezond. Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden om toch gezond te eten zonder dat je hiervoor boodschappen hoeft te doen of hoeft te koken. Je kunt namelijk een maaltijdbox bestellen.

Wat is een maaltijdbox?

De naam maaltijdbox doet waarschijnlijk al vermoeden wat het is. Het betreft namelijk een box waarin één of meerdere maaltijd zitten. Zo’n box is ideaal voor mensen die niet of nauwelijks tijd hebben om te koken. Een maaltijdbox biedt echter ook uitkomst voor mensen die een keer geen zin hebben om te koken, maar toch gezond willen eten. De maaltijden die in zo´n box zitten, zijn namelijk allemaal gezond. Ze bevatten meer vitaminen dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid en ook zijn er in ruime mate bouwstenen aanwezig. Je eet dus altijd gezond wanneer je kiest voor een maaltijdbox.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn genoeg mensen die wel weten wat een maaltijdbox is, maar hier nog nooit gebruik van hebben gemaakt. Dit komt grotendeels doordat zij niet weten hoe het werkt. Onbekend maakt onbemind, waardoor er geregeld voor gekozen wordt om niet direct zo’n box te bestellen. Toch moet je weten dat het ontzettend makkelijk is. Je kiest namelijk welke box je wilt hebben, rekent af en that’s it! De box wordt vervolgens binnen de kortste keren bij jou thuis afgeleverd, waardoor je op korte termijn kunt genieten van de gezonde maaltijden.

Bang dat er nog veel tijd gaat zitten in het bereiden van een maaltijd? Dat hoeft niet. Alle maaltijden die in een maaltijdbox van Eathomebox zitten, zijn namelijk te verwarmen met behulp van een oven of magnetron. Je hebt dus binnen een paar minuten een hele maaltijd op tafel staan. Je kunt kiezen voor een maaltijdbox voor twee personen, maar ook voor een box voor de hele familie (4 à 5 personen). De box bevat standaard twee avondmaaltijden voor het aantal personen waarvoor je kiest. Kortom: de box is er zowel voor kleine als grote gezelschappen en je kunt er ook nog eens meerdere avonden van eten.

De kosten van zo’n box

Uiteraard brengt het bestellen van een maaltijdbox kosten met zich mee. Je betaalt voor de maaltijden zelf, maar vaak ook voor de aflevering ervan. Nu ben je vast en zeker benieuwd wat zo’n box jou gaat kosten. Dat is op voorhand echter niet te zeggen. De prijs van een maaltijdbox hangt in eerste instantie af van het aantal personen waarmee je uit de box wilt eten. Hoe meer personen, des te duurder de totaalprijs. Daarbij komt dat je uit verschillende soorten boxen kunt kiezen. De ene box is duurder dan de ander, waardoor een maaltijdbox nooit hetzelfde kost. Tot slot kan de bezorging van de box geld kosten, waardoor het totaalbedrag hoger uitvalt.